Latacha van de Wollny 's is onze eerste poes.

Zij is in 1995 geboren . Het is een Blue -point poes .Zij was onze 1e Heilige Birmaan. Met haar is onze Cattery begonnen. Ze heeft  6 keer een nestje gekregen . Helaas hebben haar eind augustus 2011 moeten laten inslapen.

Boris van de Eckenhof is een seal -point castraat kater

Hij is Eu.Pr. en  in 1997 geboren uit het eerste nestje van Latacha . Omdat hij zo mooi en lief was hebben we hem  meteen  gehouden . Op 11 juli 2014 hebben we hem in laten slapen. Hij is de dag er voor 17 jaar geworen.

Igor van de Eckenhof is een blauw - tabby point castraat kater . Hij is in 1999 geboren en is bij ons blijven wonen . Een kitten van Latasja . Op 24 maart 2014 hebben we hem inlaten slapen. Hij was net 15 jaar geworden.

 Hannika van de Eckenhof  is het zusje van Igor.                  Zij is ook een Blue- tabby point . Helaas heeft zij nooit kittens gekregen .Maar mag natuurlijk ook bij ons blijven wonen.

Chynthia van de Eckenhof is een seal -point poes .           Ze is in 1999 geboren en is een kitten van Anouschka, het zusje van Boris . Ze is ook Eu.Ch. en heeft veel mooie kittens gekregen . Ze is nu gesteriliseerd en mag bij ons blijven wonen .

 Oeminja van de Eckenhof  is een seal-point poes.        

Ze is in 2001 geboren. Zij is Int.Ch. En heeft in 2010 voor de 

10e keer een nestje gekregen. Ze is nu gesteriliseerd en mag bij ons blijven en genieten van haar oude dag. 

 

Alisa van Katitzu is een Chocolate-point poes.                  We hebben haar gekocht bij Sylvia van der Meijden.  Ze is in 2007 geboren en heeft al 8 keer een nestje gekregen.         In 2017 is ze gesteriliseerd, ze mag nu bij ons blijven voor een gezellige oude daq.          

Ze is Supreme Champion.

 Isabelle van de Eckenhof  is een Blue-point poesje.

Ze is op 21 maart 2010 geboren. Het laatste kitten van Oeminja. En mag bij ons blijven wonen. Het is een heel lief maar onder-nemend poesje en een grote vriendin van Noah. Ze heeft in 2012 een mooi nestje gekregen.

  


Quinty is een kitten van Isabelle en blijft bij ons.
Ze is op 21 februari 2018 geboren. Het is een seal tabby point poesje. met prachtige blauwe ogen.